CONTUR PERFECT AL SPRÂNCENELOR, OCHILOR ŞI BUZELOR

  1. Te-ai săturat să te pensezi şi să îţi vopseşti sprâncenele regulat sau nu mai poţi obţine prin pensare rezultatul dorit şi nu mai vrei să apelezi la creion sau fard? Micropigmentarea este soluţia!
  2. Doreşti corectarea unor asimetrii şi imperfecţiuni – fire prea scurte în sprâncene, inegale sau prea rare, buze care şi-au pierdut culoarea şi conturul? Micropigmentarea este soluţia!
  3. Vrei să economiseşti timp zilnic şi vrei să ai un aspect proaspăt în orice moment al zilei? Micropigmentarea este soluţia!
  4. Îţi doreşti să mergi la piscină, saună, masaj sau sala de sport fără grija scurgerii rimelului sau al creionului de sprâncene? Micropigmentarea este soluţia!
  5. Ai alergii la cosmetice, porţi lentile sau ai dioptrii mari şi nu reuşeşti să vezi să te machiezi fără ochelari? Micropigmentarea este soluţia!

CE ESTE MICROPIGMENTAREA SAU MACHIAJUL SEMIPERMANENT? CE DURATĂ DE VIAŢĂ ARE?

Dermopigmentarea sau micropigmentarea este o formă de machiaj semipermanent prin care se introduc pigmenţi hipoalergenici în stratul dermic al pielii cu ajutorul unui aparat digital şi al unor ace fine. Asftel, forma sprâncenelor, ochilor şi a buzelor este îmbunătăţită. Acest procedeu este diferit de un tatuaj deoarece se lucrează la suprafaţa pielii şi nu este permanent. Nu se folosesc pigmenţi pentru tatuaje corporale, ci pigmenţi special creaţi pentru micropigmentare, iar aparatul este unul digital, cu setări specifice pentru fiecare zonă.

Procedurile de micropigmentare pot varia de la un efect natural de sprâncene fir cu fir până la un aspect de sprânceană machiată, foarte bine conturată. Machiajul semipermanent la pleoape poate creea un efect de smokey eyes sau doar contura ochii, dând genelor mai mult volum. Buzele se pot defini cu ajutorul micropigmentarii în cazul în care şi-au pierdut conturul şi culoarea naturală.

La JO&JULZZ Clinique garantăm CONDIŢII DE SIGURANŢĂ MAXIMĂ!

  • Acul este de unica folosinţă şi este desigilat întodeauna în faţa clientei
  • Toate consumbilele sunt de unică folosinţă: boneta, halatul, husa de pe pat, de asemenea, tehnicianul poartă mască, halat şi mănuşi de unică folosinţă
  • Ustensilele sunt sterilizate conform normelor sanitare în vigoare
  • Pigmenţii cosmetici sunt aprobaţi şi certificaţi de Uniunea Europeană.

ÎN CE CONSTĂ ŞEDINŢA DE MICROPIGMENTARE?

Toate serviciile de micropigmentare includ o consultaţie care poate avea loc înaintea programării sau în aceeaşi zi. În funcţie de serviciul ales, se discută detalii referitoare la tehnică, încercând să ne dăm seama care sunt aşteptările clientei. Vorbim despre durabilitatea serviciului, despre produsele și aparatura folosită, ca mai apoi să realizăm o probă de desen, în funcţie de morfologia feţei clientei. După ce stabilim de comun acord forma şi culoarea pigmentului, pregătim zona de lucru.

Folosirea anesteziei este opţională, dar pentru comoditatea clientei se foloseşte anestezie lichidă, sau sub formă de gel sau cremă. Injectarea cu anestezic este interzisă, aceasta putând fi executată doar de către un medic. În funcţie de serviciul ales, micropigmentarea se poate realiza, ca şi interval de timp, între 45 de min. (un retuş) şi 3 ore (micropigmentare buze).

PROBLEME ŞI AFECŢIUNI CARE ÎMPIEDICĂ MICROPIGMENTAREA

Persoanele care suferă de următoarele boli şi/sau condiţii fiziologice nu vor primi acceptul la tratamentul de micropigmentare: diabet zaharat; hemofilie (sângerări care se opresc greu);boli de inimă; boli dermatologice, boli transmisibile; stări lipotimice, epilepsie, apoplexie, narcolepsie; lupus și alte boli autoimmune, probleme respiratorii, cicatrice cheloide; handicap psihic;, hepatită; seropozitiv (SIDA); cancer de piele, herpes, persoane care deţin leziuni ale pielii, au alergii la latex sau lidocaină, alergii la metale, pigmenţi, coloranţi sau alţi sensibilizanţi pentru piele;

Această procedură nu se realizează, de asemenea, pentru persoane care au zona zoster(activ), dermatită, conjuctivită, infecţii locale, cicatrici nevindecate, arsuri, ulceraţii ale pielii, infecţii bacteriene fungicite sau acnee severă.

Persoanele care sunt în tratament de chimioterapie vor aştepta terminarea tratamentului și acordul medicului.

SFATURI PENTRU ÎNGRIJIREA MICROPIGMENTARII

Imediat după procedură, culoarea pigmentului se va închide, iar tehnicianul va aplica o cremă de protecţie şi îţi va oferi acasă cantitatea necesară aplicării peste micropigmentarea recent realizată, timp de 7 zile. Va trebui să te fereşti de băi fierbinţi, jacuzzi, piscină, este interzisă expunerea la soare şi/sau solar.

Vindecarea pielii durează apromixativ 28 de zile, fiind necesar un retuş pentru perfecţionarea formei şi culorii. Retuşul este un factor important în durabilitatea micropigmentării, iar la JO&JULZZ Clinique acesta este inclus în prima şedinţă, de aceea este foarte important să te programezi!

Programează-te