Pierderea surplusului de greutate şi de ţesut adipos a devenit în ultimii ani un ţel comun pentru foarte multe persoane. Pentru unii, rezultatele favorabile se pot obţine relativ uşor – prin dietă personalizată şi exerciţii fizice. Pentru alte persoane lucrurile nu sunt la fel de simple, deoarece de multe ori există probleme fiziologice sau medicale care împiedică metabolismul să funcţioneze la un nivel adecvat; de exemplu, stresul este un factor care s-a demonstrat că afectează negativ rata metabolismului.

Pentru aceste persoane, exerciţiile fizice şi dieta nu aduc decât un şir frustrant şi nesfârşit de eforturi şi neîmpliniri şi de multe ori ei ajung să se autoblameze pentru faptul că nu obţin rezultatele dorite. Din fericire, evoluţia tehnologică din ultimii ani a reuşit să combată această problemă prin proceduri spectaculoase de remodelarea corporală.

Una dintre acestea este Tunelul Infrared No Cellulite, un aparat profesional pentru slăbit în kilograme, cu infraroşii, pentru efect termic rapid și cu rezultate vizibile instant. Este practic o infrasaună cu efecte termice pentru slăbit rapid în kilograme și în centimetri. Această procedură a fost cercetată şi testată cu succes în ultimele decade pentru o serie de probleme de sănătate, iar în prezent s-a impus ca o metodă naturală, sigură şi non-invazivă de a scapa de excesul de greutate şi de ţesut adipos.

Un fapt interesant despre tunelul cu infraroşii No Cellulite este un studiu din 2012 publicat în International Journal of Endocrinology, care a demonstrat că prin acest tratament se poate reduce senzaţia de foame. Acest efect se obţine prin controlarea nivelului hormonilor legaţi de foame (grelina şi leptina).

Din păcate, corpul depozitează în decursul vieţii tot mai multe substanţe nocive, metale grele și grăsimi, pe care nu le poate elimina pe cale naturală sub straturile inferioare de piele. La căldura pătrunzătoare și de profunzime a razelor infraroşii se activează procesul de transpiraţie din interiorul corpului, ceea ce înseamnă că substanţele nocive sunt pur și simplu împinse din corp cu transpiraţia, prin pori.

Razele infraroșii pătrund 5-6 cm în ţesuturi și acţionează direct asupra celulelor grase. Căldura foarte puternică generată de infraroșu topește grăsimile acumulate în exces de către organism. Efectele tratamentului cu infraroșu sunt remarcabile: circulația sangvină este mult îmbunătăţită, sistemul imunitar este fortifiat, corpul slăbește în kilograme și în centimetri.

Corpul uman conţine 70% apă, iar sângele conţine 80% apă. Razele infraroşii formează molecule independente de apă, putând astfel să crească oxigenul din corp. Astfel, celulele sunt activate, prevenind îmbătrânirea.

Tunelul cu infraroşii No Cellulite arde cel puţin 750 de calorii în 40 de minute! Transpiraţia generată în acest tunel elimină aproximativ 25-30% din toxine, metale grele și 70-75% din apa aflată în exces, în organism.

Printre rezultatele acestei proceduri, menţionam:

  • Eliminarea grăsimilor. În timpul ședinţelor, grăsimea este topită ultrarapid și se produce o scădere radicală a volumului celulelor grase.
  • Eliminare celulitei. Grăsimile sunt eliminate prin drenaj limfatic, obţinându-se o piele uniformă și tonifiată.
  • Accelerarea metabolismului: generează arderi mai rapide metabolice. Rezultatul: slăbit în kilograme accelerat.
  • Îmbunătăţirea circulației limfo-venoase
  • Eliminarea substanţelor nocive, toxine, deșeuri metabolice
  • Atenuarea durerilor de articulații, musculare
  • Purificarea și oxigenarea sângelui.

Culisarea celor două cupole face ca intrarea în tunel sa fie facilă, permițând astfel combinarea acestei terapii cu altele complementare, cum ar fi împachetarile corporale.

Tratamentul cu tunelul cu infraroșu nu este recomandat persoanelor care suferă de: epilepsie, tensiune arterială, boli cardiovasculare, sarcină, varice, ulcer varicos, ciclu menstrual, boli de piele (dermatoze), plăgi deschise, diabet, eczeme, boli respiratorii, balonare.

Aşadar, în cazul în care vrei să experimentezi beneficiile tunelului cu infraroşii No Cellulite, suntem la un click sau un apel distanţă. Cu siguranţă îţi vei mulţumi mai târziu. Te aşteptăm la JO&JULZZ Clinique!

Programează-te