Titlul este amuzant, dar ştim că pielea cu aspect de coajă de portocală nu ne face să râdem, dimpotrivă, cu toate ne dorim un corp perfect şi mai ales pe timpul verii. Am putea spune că este inamicul numărul 1 când vine vorba de tonifierea corpului. Din păcate, nu doar femeile cu kilograme în plus au celulită, ci şi cele cu kilograme în minus.

Pentru a cunoaşte mai bine cu ce ne confruntăm, este important să ştim ce este celulita şi cum se formează. Deşi nu este considerată o afecţiune medicală, ea afectează stima de sine şi e necesar să acordăm atenţie în sensul combaterii ei.

Celulita este o acumulare de ţesut adipos la nivelul feselor, coapselor, şoldurilor, dar se poate forma şi pe braţe, gambe sau abdomen. Unii specialişti estimează că între 80-90% dintre femei se confruntă cu celulita de-a lungul vieţii, iar odată cu vârsta, pielea devine mai puţin elastică şi mai subţire, iar celulita iese în evidenţă precum porii dilataţi pe faţă.

Pentru a şti mai bine cu ce ne confruntăm, celulita se clasifică în următoarele categorii: primul tip este celulita adipoasă, care apare, de obicei, pe fese şi coapse şi modifică aspectul pielii în unul neuniform. Ea poate să fie un semnal asupra faptului că organismul nu primeşte o alimentaţie care să conţină toţi nutrienţii necesari.

Al doilea tip, celulita apoasă, apare din cauza retenţiei de lichide la femeile slabe, la cele care au dezechilibre hormonale şi la cele cu circulaţie limfatică sau sangvină deficitară. Ca şi recomandare la acest tip de celulită sunt exerciţiile fizice uşoare şi evitarea alimentelor sărate.

Al treilea tip de celulită este şi cel mai greu de tratat – celulita fibroasă – şi sunt necesare tratamente specializate pentru combaterea ei.

Pentru a trata celulita este necesar să adoptăm un stil de viaţă sănătos şi să includem în alimentaţia noastră fructe, legume şi  multe lichide. De asemenea, exerciţiile fizice sunt foarte importante, o viaţă activă în care să facem cel puţin 30 de minute de mişcare pe zi ne ajută cu siguranţă în lupta cu celulita. Renunţarea la fumat nu este un aspect de ignorat. Fumatul poate să afecteze formarea de colagen, care este un element principal din ţesutul conjunctiv. De asemenea, variaţiile frecvente de greutate – îngrăşatul şi slăbitul brusc, cresc riscul de formare a celulitei.

Specialiştii noştri JO&JULZZ Clinique pun la dispoziţie tratamente diverse în combaterea celulitei. Oferim o gamă largă de servicii de REMODELARE CORPORALĂ care au rolul de a combate celulita, kilogramele în plus, aspectul neplăcut al pielii şi multe altele.

Printre aceste servicii, amintim:

  • CrioRadiofrecvenţa multipolară – încălzeşte straturile de suprafaţă şi profunzime ale pielii, stimulând sinteza fibrelor de elastină şi colagen. Are ca rezultate lifting-ul, topirea şi drenarea grăsimii în exces.
  • HIFU multifocal HImFU – High Intensity MultiFocused Ultrasound – este o tehnologie non – invazivă şi nedureroasă, cu rezultate similare liposucţiei chirurgicale. Acţionează la nivelul adipocitelor prin valuri de unde cavitaţionale de înaltă frecvenţă pentru a le sparge şi reduce circumferinţa. Prin terapia HImFU cu frecvenţă înaltă se pierd până la 4 cm de la prima şedinţă, printr-o penetrare de până la 3 cm a ţesutului.
  • Masajul transdermic/endermologic – se realizează cu ajutorul aparatului DERMOHEALTH care îmbină masajul endermologic cu terapia LED, care triplează eficienţa tratamentului. La nivel corporal, DermoHealth tratează celulita până la gradul IV şi multiplică producţia de elastină şi colagen. La nivel facial, atenuează cearcănele şi pungile de sub ochi de la prima şedinţă.
  • Protocol remodelare corporală – care imbina himfu + crioradiofrecvenţă + masaj transdermic.
  • Tunel cu infraroşii “NO CELLULITE” – razele infraroșii pătrund 5-6 cm în ţesuturi și acţionează direct asupra celulelor grase. Căldura foarte puternică generată de infraroșu topește grăsimile acumulate în exces de către organism. Efectele tratamentului cu infraroșu sunt remarcabile: circulaţia sangvină este mult îmbunătăţită, sistemul imunitar este fortifiat, corpul slăbește în kilograme și în centimetri.

Noi suntem pregătiţi dacă şi tu eşti pregătită şi hotărâtă să scapi de celulită. Te aşteptăm la JO&JULZZ Clinique să încerci terapiile noastre.

Programează-te