Loading...

Despre CrioRadiofrecvenţă

Deşi kilogramele în plus nu reprezintă o afecţiune medicală gravă în cele mai multe cazuri, lupta cu excesul de kilograme şi cu celulita pot deveni un adevărat coşmar pentru femei, dar nu numai. Pielea lipsită de tonus muscular şi fermitate reprezintă totuşi o problemă la nivel estetic, dar şi psihic.

CrioRadiofrecvenţa este una dintre cele mai noi proceduri folosite cu succes în lupta împotriva vergeturilor, celulitei şi a lipsei tonusului cutanat. Ea stimulează formarea de noi fibre de colagen, fiind cea mai puternică terapie de refacere a structurii pielii. Conceptul de CrioRadiofrecvenţă este unic în lume, dar devine funcţional graţie echipamentului SCULPTOR. Acesta combină cele două funcţii – Radiofrecvenţa & crioterapia – pentru rezultate spectaculoase de la prima şedinţă.

Cum acţionează CrioRadiofrecvenţa?

Utilizează efectul cald-rece care determină contractarea ţesuturilor şi stimulează producţia de colagen şi elastină, având ca efect liftingul instant. Temperatura de -10°C resimţită la suprafaţa pielii, împreună cu cea de 60°C resimţită în derm, provoacă un şoc termic interior care creşte nivelul de oxigen din ţesuturi.

CrioRadiofrecvenţa utilizează tehnologia monopolară şi/sau multipolară, iar diferenţa dintre ele este tipul de emisie a puterii radiofrecvenţei.

CrioRadiofrecvenţa multipolară încălzeşte simultan atât straturile superficiale, cât şi pe cele profunde cu o cantitate mare de unde de frecvenţă radio. Astfel, este stimulată sinteza fibrelor de colagen şi elastină, producându-se un excelent lifing al pielii. În profunzime are loc topirea şi drenarea depozitelor de grăsime, care sunt angrenate în sistemul limfatic.

CrioRadiofrecvenţa monopolară trimite, prin intermediul polului emiţător, un val de energie către polul receptor aflat sub zona tratată. Tehnica aceasta încălzeşte selectiv straturile de grăsime ce opun rezistenţă la electricitate, încălzind până la de 4 ori mai puternic decât în alte tipuri de radiofrecvenţă. Rezultatul este reducerea circumferinţelor prin topirea grăsimii.

Care sunt avantajele CrioRadiofrecvenţei?

 • terapie noninvazivă
 • nu lasă semne
 • modificările la nivelul pielii sunt semnificative după prima şedinţă
 • procedura este sigură, rapidă şi simplu de efectuat
 • creşte elasticitatea pielii prin formarea de noi fibre de colagen şi elastină
 • se produce liftarea tegumentului
 • se reduce grăsimea localizată, se elimină toxinele şi lichidele
 • oxigenează ţesuturile în profunzime
 • îmbunătăţeşte metabolismul celular prin activarea circulaţiei sângelui
 • distruge adipocitele localizate
 • înlătură posibilitatea depunerii de nou ţesut gras.

Care sunt contraindicaţiile CrioRadiofrecvenţei?

Infecţii ale pielii, eczeme, herpes sau boli contagioase, boli cronice (boli cardiace, hepatită, diabet, cancer, etc), boli neurologice (epilepsie, spasmofilie, etc), implanturi metalice (inclusiv sterilet metalic), sarcina.

Pentru că ne pasă şi ştim cât este de important să obţii rezultate rapid, te aşteptăm la JO&JULZZ Clinique să te convingi de beneficiile procedurii într-un mediu relaxant şi primitor.

Programează-te
2020-10-13T09:32:40+03:00

Comenteaza