Dermopigmentarea sau micropigmentarea este o formă de machiaj semipermanent prin care se introduc pigmenţi hipoalergenici în stratul dermic al pielii cu ajutorul unui aparat digital şi al unor ace fine. Asftel, formă sprâncenelor, ochilor şi a buzelor este îmbunătăţită. Acest procedeu este diferit de un tatuaj deoarece se lucrează la suprafaţa pielii şi nu este permanent. Nu se folosesc pigmenţi pentru tatuaje corporale, ci pigmenţi special creaţi pentru micropigmentare iar aparatul este unul digital, cu setări specifice pentru fiecare zonă.

Procedurile de micropigmentare pot varia de la un efect natural de sprâncene fir cu fir până la un aspect de sprânceană machiată, foarte bine conturată. Machiajul semipermanent la pleoape poate creea un efect de smokey eyes sau doar contura ochii dând genelor mai mult volum. Buzele se pot defini cu ajutorul micropigmentarii în cazul în care şi-au pierdut conturul şi culoarea naturală.


Eyebrows microblading

manual technique


Eyebrows micropigmentation
thread by thread with digital device

Powder micropigmentation
make-up eyebrow look


Micropigmentation

Eyeliner


Micropigmentation

Eyelashes volume


Micropigmentation

Eyelids ombré


Eyebrows micropigmentation

hybrid (combined technique thread
by thread + powder)


Micropigmentation

Lips contour


Micropigmentation

Full lips


Eyebrow correction

(color neutralization)

Annual retouching / maintenance

Machiajul semipermanent se realizează atât în scop estetic cât şi medical. Dermopigmentarea se realizează că etapa finală în reconstrucţia areolei după o masectomie, camuflarea cicatricelor şi arsurilor, acoperirea petelor de vitiligo, pigmentarea capilară în cazul problemelor de calviţie sau după transplant şi acoperirea cicatricelor scalpului.

Dermopigmentation Areola

Dermopigmentation Capillary

Dermopigmentation Chin

Dermopigmentation Vitiligo

Dermopigmentation Camouflage scars / burns / stretch marks

Dermopigmentation Rabbit lip

Dermopigmentation Alopecia

Indepartarea tatuajelor se face prin 2 metode : metoda laser si metoda chimica. La JO&JULZZ Clinique folosim tehnologia cu laser ND YAG cu 2 lungimi de unda 1064 nm pentru culori de negru, mov,albastru inchis si 532nm pentru rosu, maro, roz, portocaliu.

Pigmentii folositi la micropigmentare si machiaj semipermanent se afla la o adancime destul de mica sub piele si de obicei, o interventie cu solutie chimica este suficienta pentru a avea rezultate optime.

ND YAG laser tattoo removal

Tattoo removal with chemical solution

Peelingul chimic este o metoda de intinerire dermato-cosmetica care este folosita pentru a imbunatati textura pielii de pe fata, decolteu si maini.
Ciclul de productie si reinoire a celulelor incetineste pe masura ce imbatranim:

•28 de zile pentru adulti cu varste intre 25- 40 de ani,

•45-60 de zile pentru adulti cu varste intre 40 si 50 de ani. Iar la 60 de ani, pana la 90 de zile.

Pe masura ce acest proces incetineste, celulele moarte se acumuleaza la suprafata pielii si provoaca aparitia petelor, decolorarea pigmentului, riduri fine dar si pliuri mai adanci.

Peelingul chimic grabeste acest proces de reinoire a celulelor si ajuta la decongestionarea porilor, indeparteaza celulele care contin melanina (pete pigmentare), ajuta la hidratarea pielii si maximizeaza beneficiile produselor folosite in timpul unui tratament la salon sau in rutina zilnica de ingrijire acasa.

Peeling Laser Carbon Black Doll

Rejuvenarea faciala este un tratament cosmetic folosit pentru tratarea diverselor probleme ale tenului: riduri, pete pigmentare, acnee, cicatrici, precum si probleme legate de deshidratarea tenului si elasticitatea pielii. La JO&JULZZ Clinique oferim proceduri non-invazive, in functie de nevoile tale.

Microneedling / Mesotherapy with Bruno Vassari Serum

Skin Tech led mask + infrared
+ galvanotherapy + at choice serum


Gem stone facial massage

Skin Tech led mask +

infrared + galvanotherapy + Bruno Vassari serum

Microneedling / Mesotherapy
with Cell Biologique Serum

In conformitate cu cele mai inalte cerinte de calitate, produsele YUMI sunt fabricate si ambalate in FRANTA. Acest tratament contine ingrediente precum keratina, proteine, pantenol si ofera genelor si sprancenelor stralucire si suplete.

YUMI Lashes eyelashes lamination

Yumi eyebrows lamination

YUMI eyelashes and eyebrows package

Henna Spa Brows HD Premium este un ritual pentru sprancenele tale, un mod natural de a le vopsi si a le da forma corecta. Este o alternativa pentru persoanele care nu sunt pregatite sa apeleze la micropigmentare. Rezultatul arata ca o spranceana pudrata si efectul dureaza intre 5-15 zile pe piele si 21-30 de zile pe firul de par.

Eyebrows tweezing

Henna Spa + form tweezing