Epilarea definitivă chiar NU ESTE UN MIT şi vrem să demontăm orice suspiciune care există despre această procedură.

Unul dintre miturile existente despre epilarea definitivă este acela că nu ar avea rezultate. Nimic mai greşit. Rezultatul tratamentului depinde de mai mulţi factori precum: genul, vârsta, tipul firului de păr, culoarea naturală a pielii, stadiul de creştere al firului de păr, statutul hormonal etc. DUPĂ PRIMA ŞEDINŢĂ se distrug, în medie, circa 30% din foliculii piloşi. Astfel, aceştia nu vor mai fi capabili să producă alte fire de păr. Însă, cum organismul uman este unul viu şi va produce în continuare noi foliculi, sunt necesare şi şedinţe de întreţinere după ce tratamentul a luat sfârşit, şedinţe care se fac la un interval de 6 luni sau 1 an.

În ceea ce priveşte CICLUL DE CREŞTERE AL PĂRULUI, trebuie să menţionăm că el are mai multe faze. Prima dintre ele, ANAGENĂ, este faza în care firul de păr creşte rapid; în faza doi – CATAGENĂ- are loc o creştere mai puţin accelerată, firul de păr se opreşte din creştere; în faza trei – TELOGENĂ- firul de păr se elimină, rădăcina se regenerează şi se pregăteşte să formeze un nou fir. De aceea, epilarea definitivă se realizează în timp, pe parcursul a MINIM 6 ŞEDINŢE, în funcţie de factorii enumeraţi mai sus.

Un alt mit ar fi că epilarea definitivă ar cauza cancerul de piele. Procedura se realizează prin emisii de lumină care NU SUNT DĂUNATOARE PIELII, deoarece atacă doar rădăcina firului de păr. Epilarea definitivă a fost experimentată în jur de 20 de ani înainte să fie făcută disponibilă publicului larg pe la jumătatea anilor ’90. Au fost publicate nenumărate articole în revistele de specialitate despre siguranţa şi eficacitatea procedurii. În prezent, epilarea defitinivă se practică în clinici medicale, saloane şi chiar acasă.

Alt mit spune că epilarea definitivă ar afecta organele interne. Acest lucru este exclus deoarece fasciculul luminos NU PENETREAZĂ DERMUL. Este important însă, să folosim ochelari de protecţie, deoarece lumina emisă poate afecta aparatul ocular.

Se mai spune în mod greşit că în urma epilării definitive se irită pielea și apar firele pe sub piele. Epilarea definitivă este singura metodă care ELIMINĂ PROBLEMA FOLICULITEI, iar medicii dermatologi încurajează şi recomandă acest tratament. Pentru a evita roşeaţa și arsurile pielii, specialistul nostru va realiza SETĂRILE SPECIFICE fiecărui fototip de piele şi zonă a corpului.

Un alt mit ar fi că epilarea definitivă nu se face pe perioada verii. Este adevărat că este mai indicat sezonul rece, deoarece razele UV nu sunt atât de puternice, însă cu ajutorul tehnologiei LASERULUI DIODĂ 808 NM, epilarea definitivă se poate realiza şi vara! Este necesară doar o mică perioadă de o săptămână, în care să se evite expunerea la soare a zonei epilate. Un alt aspect legat de perioada verii ar fi că bronzul dispare după epilare. De menţionat că epilarea definitivă nu scade concentraţia melaninei din piele.

Ultimul dintre mituri ar fi că epilarea definitivă se adresează doar femeilor. La JO&JULZZ Clinique acest serviciu este destinat şi bărbaţilor! Din ce în ce mai mulţi bărbaţi apelează la acest serviciu. Cele mai cerute zone sunt abdomenul, axila şi omoplaţii.

La JO&JULZZ Clinique epilarea definitivă e departe de a fi un mit, mai ales că deţinem cea mai nouă tehnologie din domeniu: Depilight PRO diodă laser 808 nm. Printre performanţele aparatului, amintim:

ŞEDINŢELE AU DURATĂ MULT MAI SCURTĂ – 5 minute pentru o şedinţă de epilare definitivă axilă, 20 de minute pentru o şedinţă de epilare definitivă picioare (faţă de până la 2 ore la alte tehnologii);

TRATAMENTUL ESTE NEDUREROS – Depilight Pro este o tehnologie revoluţionară ce face tratamentul complet nedureros datorită sistemului triplu de răcire;

ACŢIONEAZĂ PE TOATE FOTOTIPURILE DE PIELE ŞI PE PIELEA BRONZATĂ;

TRATAMENT ACCESIBIL – Pentru că epilarea definitivă este deja parte din îngrijirea de bază a femeii şi bărbatului modern, la JO&JULZZ Clinique abonamentele sunt personalizate, iar preţurile mai accesibile.

De ce TEHNOLOGIA LASER este cea mai rapidă metodă de epilare definitivă?

LASER (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation) este un dispozitiv optic care generează un fascicul coerent de lumină. Laserul diodă are o frecvenţă setată de 808 nm, fasciculele laser au mai multe proprietăți care le diferențiază de lumina incoerentă produsă de LED-terapie sau IPL (lumina intens pulsată). De aceea IPL este nespecific în comparaţie cu laserul, care este specific. DATORITĂ TEHNOLOGIEI LASERULUI DIODĂ DE 808 NM, şedinţele sunt mai scurte ca şi durată de timp și avem nevoie de mai puţine tratamente.

Pentru că ne pasă şi ştim cât este de important să obţii rezultate rapid, te aşteptăm să te convingi de veridicitatea informaţiilor de mai sus. Testarea este gratuită!

Programează-te