Dermopigmentarea sau micropigmentarea este o formă de machiaj semipermanent prin care se introduc pigmenţi hipoalergenici în stratul dermic al pielii cu ajutorul unui aparat digital şi al unor ace fine. Asftel, formă sprâncenelor, ochilor şi a buzelor este îmbunătăţită. Acest procedeu este diferit de un tatuaj deoarece se lucrează la suprafaţa pielii şi nu este permanent. Nu se folosesc pigmenţi pentru tatuaje corporale, ci pigmenţi special creaţi pentru micropigmentare iar aparatul este unul digital, cu setări specifice pentru fiecare zonă.

Procedurile de micropigmentare pot varia de la un efect natural de sprâncene fir cu fir până la un aspect de sprânceană machiată, foarte bine conturată. Machiajul semipermanent la pleoape poate creea un efect de smokey eyes sau doar contura ochii dând genelor mai mult volum. Buzele se pot defini cu ajutorul micropigmentarii în cazul în care şi-au pierdut conturul şi culoarea naturală.


Microblading sprâncene

tehnică manuală


Micropigmentare sprâncene
fir cu fir cu aparatul digital

Micropigmentare powder
aspect sprânceană fardată


Micropigmentare

Eyeliner


Micropigmentare

Volum gene


Micropigmentare

Pleoape ombré


Micropigmentare sprâncene

hibrid (tehnică combinată fir
cu fir + powder)


Micropigmentare

Buze contur


Micropigmentare

Buze pline


Corectie sprâncene

(neutralizare culoare)

Retuş / întreţinere anuală

Machiajul semipermanent se realizează atât în scop estetic cât şi medical. Dermopigmentarea se realizează că etapa finală în reconstrucţia areolei după o masectomie, camuflarea cicatricelor şi arsurilor, acoperirea petelor de vitiligo, pigmentarea capilară în cazul problemelor de calviţie sau după transplant şi acoperirea cicatricelor scalpului.

Dermopigmentare Areolă

Dermopigmentare Capilar

Dermopigmentare Barbă

Dermopigmentare Vitiligo

Dermopigmentare Camuflaj cicatrici/arsuri/vergeturi

Dermopigmentare Buza de iepure

Dermopigmentare Alopecia

Indepartarea tatuajelor se face prin 2 metode : metoda laser si metoda chimica. La JO&JULZZ Clinique folosim tehnologia cu laser ND YAG cu 2 lungimi de unda 1064 nm pentru culori de negru, mov,albastru inchis si 532nm pentru rosu, maro, roz, portocaliu.

Pigmentii folositi la micropigmentare si machiaj semipermanent se afla la o adancime destul de mica sub piele si de obicei, o interventie cu solutie chimica este suficienta pentru a avea rezultate optime.

Îndepărtare tatuaj cu laser ND YAG

Îndepărtare tatuaj cu soluție chimică

Peelingul chimic este o metoda de intinerire dermato-cosmetica care este folosita pentru a imbunatati textura pielii de pe fata, decolteu si maini.
Ciclul de productie si reinoire a celulelor incetineste pe masura ce imbatranim:

•28 de zile pentru adulti cu varste intre 25- 40 de ani,

•45-60 de zile pentru adulti cu varste intre 40 si 50 de ani. Iar la 60 de ani, pana la 90 de zile.

Pe masura ce acest proces incetineste, celulele moarte se acumuleaza la suprafata pielii si provoaca aparitia petelor, decolorarea pigmentului, riduri fine dar si pliuri mai adanci.

Peelingul chimic grabeste acest proces de reinoire a celulelor si ajuta la decongestionarea porilor, indeparteaza celulele care contin melanina (pete pigmentare), ajuta la hidratarea pielii si maximizeaza beneficiile produselor folosite in timpul unui tratament la salon sau in rutina zilnica de ingrijire acasa.

Peeling Laser Carbon Black Doll

Rejuvenarea faciala este un tratament cosmetic folosit pentru tratarea diverselor probleme ale tenului: riduri, pete pigmentare, acnee, cicatrici, precum si probleme legate de deshidratarea tenului si elasticitatea pielii. La JO&JULZZ Clinique oferim proceduri non-invazive, in functie de nevoile tale.

Microneedling / Mezoterapie cu Ser Bruno Vassari

Mască Skin Tech + infrared
+ Galvanoterapie + Ser la alegere


Masaj facial gem stone

Masca Skin Tech led +

infrared + Galvanic + Ser Bruno Vassari

Microneedling / Mezoterapie
cu Ser Cell Biologique

In conformitate cu cele mai inalte cerinte de calitate, produsele YUMI sunt fabricate si ambalate in FRANTA. Acest tratament contine ingrediente precum keratina, proteine, pantenol si ofera genelor si sprancenelor stralucire si suplete.

Laminare gene YUMI Lashes

Laminare sprâncene Yumi

Pachet YUMI gene şi sprâncene

Henna Spa Brows HD Premium este un ritual pentru sprancenele tale, un mod natural de a le vopsi si a le da forma corecta. Este o alternativa pentru persoanele care nu sunt pregatite sa apeleze la micropigmentare. Rezultatul arata ca o spranceana pudrata si efectul dureaza intre 5-15 zile pe piele si 21-30 de zile pe firul de par.

Pensat sprâncene

Henna Spa + pensat forma