Dermopigmentarea sau micropigmentarea este o formă de machiaj semipermanent prin care se introduc pigmenţi hipoalergenici în stratul dermic al pielii cu ajutorul unui aparat digital şi al unor ace fine. Asftel, formă sprâncenelor, ochilor şi a buzelor este îmbunătăţită. Acest procedeu este diferit de un tatuaj deoarece se lucrează la suprafaţa pielii şi nu este permanent. Nu se folosesc pigmenţi pentru tatuaje corporale, ci pigmenţi special creaţi pentru micropigmentare iar aparatul este unul digital, cu setări specifice pentru fiecare zonă.

Procedurile de micropigmentare pot varia de la un efect natural de sprâncene fir cu fir până la un aspect de sprânceană machiată, foarte bine conturată. Machiajul semipermanent la pleoape poate creea un efect de smokey eyes sau doar contura ochii dând genelor mai mult volum. Buzele se pot defini cu ajutorul micropigmentarii în cazul în care şi-au pierdut conturul şi culoarea naturală.

Dermopigmentare
cosmetică


Peeling


Dermopigmentare
medicală


Îndepărtare
tatuaje

Rejuvenare
facială


Tratament keratină
YUMI Lashes & Brows


Henna Spa Brows

VEZI MAI MULT
ÎnainteDupă
ÎnainteDupă
ÎnainteDupă
ÎnainteDupă

Dermopigmentarea sau micropigmentarea este o formă de machiaj  semipermanent prin care se introduc pigmenţi hipoalergenici în stratul dermic al pielii cu ajutorul unui aparat digital şi al unor ace fine. Asftel, formă sprâncenelor, ochilor şi a buzelor este îmbunătăţită. Acest procedeu este diferit de un tatuaj deoarece se lucrează la suprafaţa pielii şi nu este permanent. Nu se folosesc pigmenţi pentru tatuaje corporale, ci pigmenţi special creaţi pentru micropigmentare iar aparatul este unul digital, cu setări specifice pentru fiecare zonă.

Procedurile de micropigmentare pot varia de la un efect natural de
sprâncene fir cu fir până la un aspect de sprânceană machiată, foarte bine conturată. Machiajul semipermanent la pleoape poate creea un efect de smokey eyes sau doar contura ochii dând genelor mai mult volum. Buzele se pot defini cu ajutorul micropigmentarii în cazul în care şi-au pierdut conturul şi culoarea naturală.

Himfu

CrioRadiofrecvență

Masaj Transdermic / Endermologic

Tunel Inferared “No cellulite”

Epilare definitivă

VEZI MAI MULT