HENNA SPA BROWS este o procedură de stilizare a sprâncenelor prin vopsire, un ritual spa de design al sprâncenelor prin care se poate redefini forma lor, se pot face mici corecţii, prin colorare. Efectul obţinut durează până la 30 de zile, deoarece henna colorează şi pielea, în comparaţie cu vopseaua clasică ce reuşeşte doar vopsirea firelor de păr. HENNA SPA BROWS este un adevărat răsfăţ pentru sprâncene, fiind o procedură de relaxare şi tratament, cu un rezultat de lungă durată.

Procedeul constă în curăţarea firelor de păr cu un şampon special de degresare şi un scrub delicat, pentru o mai bună retenţie a culorii. Se realizează un masaj, timp în care se activează mixul culorii ales împreună cu clienta. Pigmenţii sunt realizaţi exclusiv cu ingrediente naturale şi se activează cu apă minerală, nu necesită oxidant şi nu conţine amoniac! De aceea acest procedeu este SAFE şi pentru femei însărcinate!

Timpul de aplicare al hennei este mai îndelungat decât vopseaua clasică (25 de minute față de 7 minute) deoarece pentru retenţia culorii se aşteaptă uscarea hennei. Pentru o formă frumoasă a sprâncenelor, se curăţă excesul firelor de păr cu penseta sau ceară specială pentru faţă.

Ritualul se încheie cu aplicarea unui serum şi al unui gel pentru regenerarea sprâncenelor ce ajută la umplerea golurilor acolo unde este necesar.

Pe lângă avantajele menţionate anterior, mai adăugăm:

  • Rezultatul este unul semipermanent, cu un aspect de sprânceană pudrată;
  • Deoarece golurile din piele sunt acoperite, ele au timp să se acopere cu fire noi, fără să fie vizibil;
  • Poate fi o metodă foarte bună de a testa forma şi culoarea sprâncenelor înainte de un tatuaj permanent, dacă el este dorit;
  • Nu va mai fi nevoie să pierzi timpul zilnic cu creionarea sprâncenelor;
  • Scoate ochii şi privirea în evidenţă;
  • Luminează chipul şi înfrumuseţează trăsăturile feţei.

Sprâncene ideale nu înseamnă sprâncene perfecte, deoarece noi nu suntem perfect simetrici. Pe de o parte se poartă sprâncenele cu aspect natural foarte stufoase, pe cealaltă parte se poartă în continuare sprâncene bine definite, dar nu foarte creionate, totul în funcţie de fizionomia feţei clientei. Henna Spa Brows HD Premium este un ritual pentru sprâncenele tale, un mod natural de a le vopsi şi a le da forma corectă. Este o alternativă excelenta pentru persoanele care nu sunt pregătite să apeleze la micropigmentare.

Programează-te